save the date

Tre små notiser

Datum: 2010-11-30 Tid: 10:26:58



1) Idag är sista dagen för mitt novembererbjudande. Om du bokar under dagen får du alltså 15% på valfritt paket (gäller ej bröllop och företag). Läs mer på hemsidan.



2) Glöm inte bort att jag har Bloggsvar! Där du kan du ställa dina frågor om allt från utrustning till kundavtal. Klicka här för att komma till mitt Bloggsvar och ställ din fråga.



3) Jag har fått in några intresseanmälningar gällande assistentjobbet men tar gärna emot fler. Det är kul att ha många att välja mellan. Klicka här för att läsa mer.

Assistent i Norrköping sökes

Datum: 2010-11-29 Tid: 08:00:00



Eftersom jag nu har flyttat företaget till Östergötland och Norrköping så har jag tyvärr "blivit av" med min eminenta assistent Elin. Hon kan hjälpa mig om jag får uppdrag i Roslagen och Norrtälje men jag behöver en assistent här i Norrköping.

Därför söker jag nu en assistent, framförallt för ett fotojobb i slutet på januari, men jag hoppas även på samarbete på längre sikt.

Jag söker dig som framförallt är pålitlig. Du ska också tåla att jag "bossar" omkring dig lite då vi jobbar, även om jag är långt ifrån en elak chef, hehe. Men du ska kunna göra vad jag ber dig på ett självständigt sätt. Du får gärna vara glad och utåt som person, det underlättar både för mig och kunden när vi jobbar.

Tyvärr kan jag inte erbjuda kontant betalning. Därför är du som söker i första hand ute efter att skaffa dig erfarenhet av hur en fotograf jobbar. Du bör alltså helst ha ett fotointresse.
Jag brukar dock erbjuda en gratis fotografering som ersättning, ifall du vill ha presentationsbilder till blogg/hemsida/Facebook etc.

Låter det här intressant för dig? Maila mig i så fall på [email protected] eller använd kontaktformuläret på hemsidan.

Glad första advent!

Datum: 2010-11-28 Tid: 17:42:07



Glad första advent på er!

Idag har jag spelat bowling och vi vann övertygande! Kändes himla bra!
När vi skulle hem från bowlinghallen startade inte bilen (som vi har lånat, eftersom vår står på verkstan sedan Micke körde i diket) så vi fick ta buss och spårvagn hem och sedan pulsa fram längs oplogade gångvägar. Det går bra nu...

Min mysiga fredagkväll

Datum: 2010-11-27 Tid: 08:11:29

Igår kväll var Emelie här på middag och vi delade på en flaska vin, spelade lite spel och självklart såg vi Idol också! Dubbel jackpot tyckte jag eftersom Minnah klarade sig kvar (hon var bäst under kvällen, kritiken obefogad!) och Linnéa (hur klär sig människan??) åkte ut ! Vad tyckte ni?

Här är lite bilder från kvällen.

Julfint

Datum: 2010-11-26 Tid: 15:53:58

På söndag är det 1:a advent. FÖRSTA ADVENT!! Vad fort det går, jag hinner inte med riktigt..

Idag har jag ägnat mig åt att pyssla lite här hemma med ditten och datten. Men högre makter har arbetat emot mig kan jag säga. Först räckte inte gardinkrokarna så jag var tvungen att ha fler. Så hittade jag inte dem. Efter mycket letande och lite fula ord hittade jag dem och gardinerna kom äntligen på plats.
Sedan skulle julstjärnorna upp. Då fanns det ingen krok för dem så jag var tvungen att spika dit två stycken krokar. För det behöver man en hammare. Och de var lika borta som gardinkrokarna, så jag gick återigen på skattjakt. Hittade slutligen en sleten gammal hammare som fick duga. Upp med krokarna och upp med julstjärnorna. Jaha ja, den ena funkade inte för katten hade bitit av sladden. Suck! Hittade en likadan julstjärna (tur!) som jag kunde byta med. Men då räckte inte sladdarna. Två skarvdosor och ett inte så snyggt arrangemang blev det men det funkade. Det sista som skulle på plats var adventsljusstaken i fönstret. Jag höll andan när jag ställde dit den och tryckte på strömbytaren. Men tanke på tidigare incidenter så tänkte jag att chansen att detta går smärtfritt är rätt liten. Men se det finns nån rättvisa i världen, för staken lyste så fint i fönstret och jag kunde pusta ut och ta efter-bilden.

Vad har ni för jultraditioner?

Datum: 2010-11-25 Tid: 11:22:54

Nu är vintern här på allvar. Det är alldeles vitt när man tittar ut. Fint, så länge man kan sitta inne under filten och mysa. Jobbigt värre när man väl ska ut sedan. För tids nog måste man ju det också.
Men det blir inte förrän senare jag måste ut. In the mean time ska jag ägna mig åt mina studier.



Idag är det mindre än en månad kvar till julafton också! Jäklar i min låda vad fort tiden går! I helgen är det första advent och på onsdag börjar nedräkningen, från 1 till 24. Jag kommer att ha en adventskalender här på bloggen i år, det ska bli kul! :)
Jag är ett stoooort julfan! Älskar allt som har med julen att göra (utom möjligtvis kylan) och jag håller hårt på traditioner!

Berätta om era traditioner vetja, det är roligt att höra hur andra gör! :) Skriv om berätta om allt från julrim till revbensspjäll! :)

Brist på resurser..

Datum: 2010-11-24 Tid: 20:50:26

Insåg precis att jag inte hunnit med bloggen idag. Illa! Beror på att jag suttit och pluggat större delen av dagen. Och vips så var klockan fem på eftermiddagen och det var dags att kasta i sig lite mat innan bowlingträningen. Men nu har jag iaf en stund över.

Det är lite bistra miner här hemma. Micke körde nämligen i diket igår, det är ju lite halt ute om man säger så. Han är oskadd, tack och lov! Men bilen är inte det och försäkringen täcker inte skadorna så nu måste vi få fram en hel hög med pengar för att kunna laga bilen. Pengar som vi egentligen inte har, med en student och en halvtidsjobbare. God damn it, varför kan inte såna här saker hända typ Bill Gates eller Ingvar Kamprad, de har iaf råd!
Hittade en tjuga i plånboken, det är väl en början. Synd att inte tjugolappen hade några nollor till...

Gulliga svärmor ♥

Datum: 2010-11-23 Tid: 18:02:27



Min gulliga svärmor skickade brev till oss. Däri låg en Norrtelje Tidning och ett litet meddelande. I tidningen stod det nämligen om min faster och hennes man och deras liv ute på landet med djurskötsel och så där. Och så skickar hon tidningen hit, så himla gulligt! :)

Man väljer inte sin svärmor. Men jag har haft himla tur! ♥

Man kanske ska börja leva sunt?

Datum: 2010-11-22 Tid: 21:20:33



Nej hörrni, om man ska ta och sluta med socker och soffhäng och byta det mot grönsaker och träning? Fast ni hör ju själva hur tråkigt det låter!
Grejen är bara att jag är trött på gäddhäng och dubbelhakor! Jag behöver inte rasa i vikt, men jag vill känna mig sund...are.
Förut har jag kört min egen variant av GI-metoden. Ingen potatis, ingen pasta, inget ris. Bara kött, fisk, kyckling och sallad. Och nån enstaka portion bulgur eller couscous. Dessutom brukade jag äta mörkt bröd till frukost och ta regelbundna morgonpromenader.

Och hur ser det ut nu? Pasta till middag var och varannan dag, i brödskåpet ligger en stor påse Polarkaka, i grönsakslådan ligger en halvrutten gurka och morgonpromenader existerar överhuvudtaget inte i min vardag.
Men så syns det på kroppen också..

Jag tar tacksamt emot tips på roliga, billiga och effektiva träningsmetoder och dieter som passar en fattig latmask med ett dagligt sockersug.

Hur gör ni?

Fröken Nilsson

Datum: 2010-11-22 Tid: 13:29:20

Här är de två bästa bilderna från i lördags när Linnéa var här och vi lekte i studion. Vi tog ju faktiskt seriösa bilder också! :P
Vilken är bäst av dessa två tycker ni?


Lek i studion

Datum: 2010-11-21 Tid: 10:00:00

Igår kväll när Linnéa var här hade jag i uppdrag att ta en bra porträttbild på henne. I jakten på det perfekta porträttet med det naturliga leendet blev det en hel del oeriösa bilder också. Det hör ju liksom till. Men kul hade vi!

Vinst!

Datum: 2010-11-20 Tid: 17:33:27

Precis hemkommen från bowlinghallen, där vi hade nöjet att vinna över BK Fram från Jönköping :D Dock "bara" med 11-9 men vinst är vinst och vi gjorde vad vi skulle!



Ikväll kommer mysiga L hit och vi ska hitta på lite skoj saker :) Blir nog en del bilder tagna under kvällen så håll utkik imorn :)
Jag önskar er en mycket trevlig lördagkväll, det ska jag ha!

Myskväll hos Anna och Mattias

Datum: 2010-11-20 Tid: 12:42:30

Igår kväll var vi hem till Mattias och Anna och käkade tacos och kollade på Idol. Mycket trevligt var det! Men jag min klant glömde kameran hemma :( Hur ofta händer det liksom? Så sämst av mig. Så det blev inga bilder :( Men istället bjuder jag på en bild från Mattias och Annas parfotografering i höstas. Ja, nu säger vi höstas. För nu är det vinter.

Och Minnah klarade sig vidare igår kväll också, efter två himla bra framträdanden! Varje vecka hon klarar sig tänker jag att det är så jäkla grymt, speciellt eftersom hon faktiskt röstades ut en gång. Jag hoppas på henne och Jay i Globen!
Lill-Weise fick lämna Idol igår. Rätt eller fel tycker ni?

Nya fotoprylar

Datum: 2010-11-19 Tid: 10:51:40

Kvaliteten på filmen är rätt kass, det är filmat med webkameran i datorn. Kunde ju inte filma med D90:an då den hade en viktig roll i filmen ;-)
Alla sakerna är köpta begagnade på Tradera.

Lunchdejt

Datum: 2010-11-18 Tid: 14:11:50

Idag var jag in till skolan för en timmes handledning. Det kändes bra, det visade sig att jag faktiskt har mer koll på projektet än vad jag visste själv. Skönt när handledaren säger att det ser bra ut :)

Efter handledningen träffade jag Sonia över en lunch. Det var mysigt och kul att ses och prata ikapp lite om vad som hänt och så där. Hon gick med mig de två första terminerna på MKV, nu läser hon engelska.
Jag varnade henne innan för kameran, så hon var förberedd. Fluffade till håret lite extra till och med, hehe ;-)

Vackra Norrköping

Datum: 2010-11-17 Tid: 13:45:18

Jag väntar på en sak på posten men det kom inte idag heller. Jag börjar bli otålig! Men imorn ska det nog komma. Då ska jag visa er ;-)

Norrköping är en väldigt vacker stad! Jag trivs oerhört bra här och jag är himla glad att ha flyttat hit! Här är några bilder jag tog igår medan jag och Linnéa promenerade. Jag tror förresten hon blev lite trött på mig som fotograferade i princip mellan varje steg vi tog, hehe. Men sån är jag. Me and the camera = a package deal!

Alla bilder är tagna med Nikon D90 + Nikkor 50mm f/1,8.
Har ni någon favorit bland dessa? Tell me!

Fika, fåglar, film

Datum: 2010-11-16 Tid: 20:32:04

Dagen har spenderats med underbara, härliga Linnéa! Hon ville vara spontandöv idag så vi körde på teckenspråk. Men inte när vi betalade fikat och inte när vi inte orkade längre. Skönt att man kan gå från döv till hörande när man känner för det. Inte alla som har den möjligheten. Inte heller alla som kan gå från hörande till döv. Bara vi som kan teckenspråk.
Förresten var det jul på caféet. Röda dukar, tända ljus och pepparkakor. MYS!



Efter fikat matade vi fåglarna och det kändes nästan farligt när måsarna cirkulerade som havsörnar över "hövvena" på oss. Jag backade undan och skötte kameran medan L stod i händelsernas centrum, med livet som insats.



Vi kom båda levande ur fågelflocken och åkte därefter till Hageby centrum och köpte vuxensaker. L köpte nål och tråd och jag köpte barnlås.. Jag har inget jag vill berätta btw. Vi hann med att leka skyltdockor också. Men vi frågade inte om butikerna ville ha riktiga modeller, vem tål ett nej?



Hem och baka muffins, slicka skålen och spåna på en storsäljande film. Nu utmanar vi Kaj Pollak, girlpower!
Tack för en härlig dag, fina fina du ♥

Tamron 70-200mm f/2,8

Datum: 2010-11-16 Tid: 10:59:35

Jag gick ut på morgonkvisten och testade min nya telezoom. Vilka macrobilder den tar, I'm in love! Har inte fotograferat så mycket macro förut men kanske börjar nu..?!
Det är ganska ljudlig zoom och inte världens snabbaste heller men det hade jag inte väntat mig, Tamron är inte kända för det. Det stör mig inte så mycket faktiskt. Den största nackdelen är att det är tungt så man blir lätt trött i armarna och man måste ha väldigt snabba slutartider för att få skarpa bilder. Men till det priset (7790 kr på Cyberphoto) är det ett kalasobjektiv!

Lite bilder från morgonens korta fotorunda. Alla är tagna med Nikon D700 + Tamron 70-200mm f/2,8.

Vinterbröllop

Datum: 2010-11-15 Tid: 14:26:00

Den 22 januari har jag fått en bröllopsbokning. Älskar att fota bröllop så jag är jätteglad! Det blir mitt första vinterbröllop och dessutom mitt första bröllop här i Östergötland! I'm so excited!


Vackra Luma som gifte sig med sin Kenny på Edsbergs slott i Sollentuna den 15 augusti i år.
Foto: Jag

Nej inte igen!

Datum: 2010-11-14 Tid: 19:25:44

Jag berättade ju förut att min ena katt inte mådde så bra och att vetrinären misstänkte att det var epilepsi. Men vi började tro att det var något annat för han har inte haft några anfall på 1,5 vecka. Men så idag fick han ett jätteanfall och det var så jobbigt att se så jag vände mig om och började gråta. Stackars min älskade kisse! Vi trodde det hade gått över, trodde det var nåt form av virus eller att han hade fått i sig nåt han inte tålde. Men nu verkar det ändå som om vetrinären hade rätt. Och jag vill att han ska slippa fler såna anfall som han hade idag för det var hemskt!

Åh jag är så ledsen nu! Min älskade, gosiga, underbara, söta Pajas!


Gammal bild från när Pajas bara var 4 månader.

Barnporträtt i svartvitt

Datum: 2010-11-14 Tid: 12:10:59

Vissa bilder gör sig bättre i svartvitt än andra. Framförallt barnporträtt gillar jag att konvertera till svartvitt, jag tycker det blir så himla fint! Håller ni med mig?


Söta lille Isak
Foto:
Jag


Vill du boka en porträttfotografering för dig, ditt barn eller kanske hela din familj? Klicka här för mer information och priser.

Dubbelmatch i Jönköping och Borås

Datum: 2010-11-13 Tid: 21:25:55



Och bilden på mig talar sitt tydliga språk, så känner jag för den här lördagen. Urk. Blä. Yuck.
Det blev två förluster och det är alltid tungt att åka hem med det i bagaget. När man själv inte gjort en bra insats heller så är bördan ytterligare några kilo. Men det är väl bara att bryta ihop och komma igen.

Minnah rockar vidare!

Datum: 2010-11-12 Tid: 22:44:00


Foto: Jag
Modell: Minnah Karlsson

Ännu en fredagkväll som hon klarar med bravur! Vilken tjej hon är, helt fantastisk!
Vad tyckte ni om kvällens Idol? Rätt eller fel person som åkte ut?

Roligt Idolklipp

Datum: 2010-11-12 Tid: 10:28:01

Klickade in på Idolsajten bara för att kolla vilka låtar Idolerna har valt. Det är rocktema ikväll och som vanligt håller vi våra tummar för Minnah! Hon sjunger Jump med Van Halen.

Bäst som jag surfade runt på Idolsajten hittade jag det här roliga klippet med Weise, Olle och Jay, haha! Skrattade gott åt det och därför delar jag med mig till er andra :)

Nya prislistor och ett specialerbjudande

Datum: 2010-11-11 Tid: 16:18:14



Nu har jag lagt ut nya prislistor på hemsidan!
-
Prislista för bröllop
- Prislista för porträtt
- Prislista för modell för en dag
- Prislista för företag

I och med lanseringen av de nya prislistorna passade jag också på att lägga ut ett litet erbjudande. Du får 15% rabatt när du bokar ett valfritt prispaket. Detta gäller porträttfotografering och modell för en dag. Erbjudandet gäller fram till den 30 november.

Maila mig på [email protected] för att boka, eller använd kontaktformuläret på hemsidan.


OBS! För garanterad leverans till jul, boka din fotografering senast 30 november.

Läsarfråga - när startade jag mitt företag?

Datum: 2010-11-10 Tid: 17:33:41

Frida undrade hur gammal jag var när jag startade mitt företag.

Bäckers Foto startades i maj 2009, alltså för 1,5 år sedan. Då var 22, skulle fylla 23.
Företaget gick över förväntan redan första året, jag fick fota hela 6 st bröllop + lite andra fotouppdrag!

Ett tips är att starta ditt företag under tiden du har en annan huvudsaklig syssla, exempelvis studerar (som jag) eller jobbar med något annat. Det tar tid att bygga upp företaget och därför är det bra att ha något annat att göra vid sidan av så att du inte blir beroende av att företaget måste gå runt.

Fotobok

Datum: 2010-11-10 Tid: 08:15:00


Jag beställde fotoboken hos Fujidirekt. Jag är nöjd med resultatet och deras designprogram till fotoboken är väldigt lättarbetat.

Aktuell väderstatus i Norrköping

Datum: 2010-11-09 Tid: 09:45:56



När jag gick upp imorse och tittade ut blev jag helt förtvivlad. Det slutade med att jag gick och la mig igen under varma täcket och lådsades att jag hade drömt hur det såg ut ute.
Jag är inte mentalt redo för vinter än! Jag är redan trött på den trots att den knappt ens börjat.

Vad har ni för väder idag?

Jag bara trivs

Datum: 2010-11-08 Tid: 23:13:33

Det här är en mening som jag skrivit många gånger och här kommer den igen. Kvällen spenderades under ljusblå filt i L:s soffa. Jag tror och hoppas att meningen kommer att återkomma även framöver. Bästa mysiga L. Vi behöver inte göra mycket. Bara vara. Jag bara trivs.

Vi såg en snyftfilm - My sister's keeper. Någon som sett den?
Jag tyckte den var bra, den väckte känslor på fler sätt än ett. Den var bra gjord också, med berättarröst från flera av karaktärerna så man fick följa med i handlingen från fler perspektiv.

Jag fastnade otroligt för en vacker låt också som spelades i filmen. Ni vet så där som man bara kan fastna för en låt, trots att det är första gången man hör den? Den bara griper tag i en.
Lägger in den här för er som inte har hört den, lyssna och njut av detta otroligt vackra musikstycke.

Tack! ♥

Datum: 2010-11-08 Tid: 16:37:52



Jag får dagligen kommentarer och komplimanger här i bloggen som gör mig så innerligt glad! Det är ju för den skull man fortsätter blogga. Så jag vill bara ge ett stort tack till mina läsare, ni är fantastiska och ni glädjer mig oerhört med era fina ord! Tack! ♥

En weekend i Norrland

Datum: 2010-11-07 Tid: 16:51:30

Eller Norrland och Norrland.. Norr om Stockholm iaf.

Vi har varit en sväng uppe i Norrtälje över helgen och hälsat på päronen, bytt vinterdäck, kramats med gamla klubbkamrater och haft allmänt myspys. Lördagkvällen bjöd på italiensk middag, kortspel och en underbar solnedgång.

Minnah vidare till Luleå!

Datum: 2010-11-06 Tid: 10:00:00

Hon är ju helt makalös! Jag dansade en liten segerdans igår när hon gick vidare. Det var inte vackert att se på men det fick det vara värt, jag blev så glad för hennes skull!
Dock lite otippat faktiskt att Weise hängde lös. Jag trodde han var stensäker, mycket på grund av hans karisma och artisteri. Men Idol fortsätter överraska och det är ju roligare när man inte kan säga på förhand hur det ska bli.

Geir åkte ut. Men jag tror inte han är ledsen för det med tanke på att han redan är en färdig artist med en karriär bakom sig som innehåller en hel hög låtar samt melodifestivalframträdanden.

Nästa vecka blir det rocktema. Då känns det som att Linnéa, Elin och Weise ligger lite risigt till. Men som vi ju har konstaterat nu - you never know.

I vanlig ordning letade jag fram en bild på Minnah ur mitt bildarkiv. Vad tycker ni?


Modell: Minnah Karlsson
Foto och redigering: Matilda Bäcker

Bloggsvar

Datum: 2010-11-05 Tid: 16:05:59

Nu har jag fixat Bloggsvar här på bloggen. Det är en smart tjänst som gör att du kan ställa snabba frågor och få snabba svar direkt i en liten frågeruta. Dessutom syns alla frågor som redan är ställda och alla svar som redan är givna. Detta gör att du kan se om din fråga redan är ställd och på så sätt få svar på din fundering.

Så om ni undrar något är ni välkomna att ställa era frågor via Bloggsvar. Min frågeruta finns längre ner i menyn till höger.


Psst! Glöm inte att Minnah entrar Idolscenen ikväll. Klockan 20.00 ska popcornen vara poppade och läsken upphälld för då börjar föreställningen!

Vad äter ni till frukost?

Datum: 2010-11-05 Tid: 08:58:25



Själv äter jag fötter. Eller åtminstone ser det ut så idag, haha! Vad roligt att äta mackor som ser ut som fötter! Det livar upp det hela lite grann.

Jag är en frukostmänniska, jag överlever inte utan frukost. Jag måste i princip ha frukost så snart jag har vaknat. Däremot behöver jag inte ha nån jättemäktig frukost, såsom gröt, juice, lite frukt, mackor, te, kaffe och hela hotellfrukostvarianten. Nej nej, det räcker med ett par mackor och ett glas mjölk. Oftast är det leverpastej på någon typ av limpmacka. Men glaset med mjölk står alltid där, mjölk är min dryck liksom.
Ibland, på helger, kan det vara gott att äta lite engelskinspirerad frukost - stekt ägg och bacon. MUMS! Men då ska man orka göra det också, så ofta blir det som sagt leverpastejsmackor. Som dagen till ära alltså är fotformade..

Hur ser era frukostvanor ut? Vad äter ni?

I popped the question, and he said yes :D

Datum: 2010-11-04 Tid: 22:49:15

- Vill du göra oss den äran att vara toastmaster på vårt bröllop?
- Ja!

Och sedan blev han så rörd så han var tvungen att gömma ansiktet i händerna. Eller så kan det ha berott på att han var förkyld, och tillsammans med starka såsen på hans tacotallrik lossnade det i kanalerna ;-)
Nu har vi hur som helst en toastmaster till stora dagen, och inte vilken som helst heller, känns jätteroligt!

Jag babblar nu känner jag. Okej, jag tar den korta versionen.
Först en jättetrevlig lunch!



Sedan en tripp till H&M för att köpa en t-shirt, men det blev en tröja och en jacka också. Så kan det gå när inte haspen är på. Och är haspen på kan det gå så ändå.
Tog lite kul bilder genom luckan till provhytten också, hehe.



Hrm, den korta historien var det ja..
Efter lunchen och lite shopping tyckte Sebbe det var dags för fika. Sagt och gjort..



Tack för idag vännen, det var jättetrevligt och roligt!

Det var inte svårare än så

Datum: 2010-11-04 Tid: 09:21:27



Du och jag i soffan med glass och ett samtal om livets upp- och nergångar. Det kändes bra, det kändes som förut, det kändes hemma.
Och nej, det var inte svårare än så :)

Bjuder på den bilden också, bättre har jag väl sett men så kan det va.

Idag ska jag minsann på lunchdejt, hihi :) Mer om det senare i efm.
Vad ska ni göra idag?

Svartvita kärleksbilder

Datum: 2010-11-03 Tid: 16:35:30

Från Anna och Mattias parfotografering. Tycker de är så söta :) Gjorde dessa svartvita, tyckte det blev fint. Vad tycker ni?

Nytt utseende på hemsidan

Datum: 2010-11-02 Tid: 23:09:58

Jag håller så smått på att uppdatera hemsidan. Inom en snar framtid kommer lite nya prislistor inför 2011 men de är inte riktigt klara än.
Dock har jag uppdaterat framsidan med en ny fräsch header. Vad tycks?


Klicka på bilden ovan för att komma till hemsidan.

Vinterbilder på vackra Kim

Datum: 2010-11-02 Tid: 12:08:07

Linn ville se fler bilder från vinterplåtningen vi hade förra året med Kim. Så jag bjuder på några fler bilder här. Enjoy!


Modell: Kim Bellander
Makeup och hår:
Madeleine Jansson
Foto och redigering: Matilda Bäcker (jag)
Assistent:
Elin Griberg


 

Vill du också bli modell för en dag? Kika in på hemsidan för mer information och priser.

Min Pajas

Datum: 2010-11-01 Tid: 22:12:36


Tack för omtanken alla ni som frågat om och hållt tummarna för min katt!

Pajas var superduktig hos vetrinären, höll sig förvånansvärt lugn och sansad. Dock stretade han emot enormt när sköterskan skulle ta temperaturen. Men det är väl ingen som gillar att få en termometer uppkörd i baken av en främmande människa, so I don't blame him.

Vetrinären misstänker att Pajas har epilepsi. Det är tydligen inte jättevanligt för katter, betydligt mer vanligt för hundar. Det enda vi kan göra nu är att avvakta och se om anfallen han har haft blir värre eller om det försvinner av sig själv. Blir det värre måste vi sätta in medicin, vilket ger kraftiga biverkningar på bland annat levern. Så håll tummarna för att vi slipper det.

Pajas är min älskade lille bebis och nu mår han inte bra och jag känner mig så hjälplös och ledsen. Så jag kommer nog vara lite låg ett tag framöver, hoppas ni har överseende med det.


Orolig för kissen

Datum: 2010-11-01 Tid: 14:01:01

Man känner sig verkligen riktigt hjälplös när ens djur inte mår bra. Vår ena katt Pajas mår inte riktigt som han ska för tillfället men som tur är har vi fått en vetrinärtid i efm så det är bara att vänta nu och hoppas att det inte är nåt allvarligt.

Matte är orolig för sin lilla gosegris.

Ny dag, ny vecka, ny månad...

Datum: 2010-11-01 Tid: 09:59:20

...OCH NY DESIGN!

Jag gjorde en liten video där jag visar nyheterna. Lite dålig kvalitet blev det och man ser inte så bra, men ändå.

Vad tycker ni om det nya? Ris och ros, kommentera gärna :)

Jag är en glad och kreativ flicka som ofta har ganska många järn i elden.
Jag driver företaget Bäckers Foto i Norrköping. Utöver fotografi sysslar jag med bowling och bridge.
I bloggen bjuder jag på mitt liv, mina bilder och mina åsikter. Häng med, det blir skoj!

bloglovin




Fotokurser 2011
Läs mer...

Morgongåvefotografering
Läs mer...